skip to Main Content

Håndtering af 140 liters og 240 liters affaldsbeholdere

I PHP Service har vi mange års erfaring med håndtering af affaldsbeholdere i alverdens størrelser, heriblandt samling, montering, vedligeholdelse, reparationer af 140 liters og 240 liters affaldsbeholdere.

Disse opgaver inden for håndtering af affaldsbeholdere– både nationalt og internationalt som en. Læs mere om kommune-affald her.

Vi har udført disse services i over 14 forskellige kommuner, som har indebåret håndtering af over 415.000 affaldsbeholdere.

Du kan læse mere omkring ovenstående arbejdsopgaver og aktiviteter under vores sektion omhandlende affaldsbeholdere og industriel montage.

affaldsbeholdere på bil
mange 2 hjulede affaldsbeholdere

Vores erfaring med 140 liters og 240 liters affaldsbeholdere.

Henholdsvis 240 liters og 140 liters affaldsholdere bliver oftest benyttet i private husstande, men håndteret af boligens kommune.

Derfor har vi i PHP Service mange års erfaring med håndtering af disse typer beholdere.

Disse typer affaldsbeholdere er faktuelt en af de typer affaldsbeholdere vi har størst erfaring med at samle, montere, vedligeholde og levere.

Udover disse typer har vi også stor viden indenfor håndtering af beholdere til offentlig brug såsom affaldscontainere, både landstående, men også nedgravede.

Affaldsbeholdere fra PWS.

Som tidligere nævnt er disse typer yderst almindelige i brug i private husstande, men kan naturligvis også benyttes i det offentlige rum eventuelt til offentlige parker, fodboldbaner, i klubber og foreninger eller lignende.

Denne typer 2-hjulet beholder er meget almindelige, og beholderen kan fås fra 80 L op til 370 L.

Vi har gennem producenten af affaldsbeholdere, PWS – førende producent indenfor mellemlagring af restaffald og genanvendelige ressourcer – adgang til et enormt bredt sortiment inden for affaldsbeholdere.

Gennem PWS får vi ydermere adgang til beholder af høj kvalitet, beholderne produceres nemlig af højkvalitets HDPE. Dette vil sige, at affaldsbeholderne har følgende egenskaber:

  • Miljøvenligt materiale.
  • Lang levetid.
  • Sæsonvenlig, eksempelvis frostvenlig.
  • Kemisk resistent og høj modstandsdygtighed imod UV.
  • Let genanvendelig.

Udover disse typer 2 hjulede affaldsbeholdere, udbyder vi også – gennem PWS – også adgang til både 3 og 4 hjulede containere i større volumen.

240 liters affaldsbeholder
370 liters beholder
1000 liters affaldsbeholder
140 liters affaldsbeholder
373 liters beholder
660 liters affaldsbeholder
Kontakt Per

Per Otto Winther
Montage og udkørsel
+45 22 23 05 00
Per@phpservice.dk

kontakt poul

Poul Erik Pedersen
Salg og indkøb
+45 60 84 08 00
Poulerik@phpservice.dk

kontakt vivi

Vivi Winther
Administration
+45 27 13 05 01
Vivi@phpservice.dk

Kontakt os og hør mere omkring kommunesamarbejde.

Kontakt os allerede i dag, og hør mere omkring hvad vi kan gøre ved netop dine ønsker. Vi har mange års erfaring fra både nuværende og tidligere samarbejde med kommuner landet over.

Vi tager både imod store og små opgaver, og vi udfører enhver arbejdsopgave med et smil på læben.

I venstre side finder du kontaktoplysninger på tre medarbejdere i PHP Service. Er du interesseret i at læse mere om vores services? Som f.eks. vores affaldscontainere, eller vores håndtering af kommune affald? Med en affaldsordning fra PHP-service for du en affaldsservice af den bedste kvalitet! Du kan også læse om genanvendelse af affald på vores blog.

0/5 (0 Reviews)
Back To Top