skip to Main Content

Samarbejde med kommuner om håndtering af affaldsbeholdere

PHP Service samler, distribuerer, renser, samt reparerer og vedligeholder affaldsbeholdere i tæt samarbejde med kommuner – både nationalt, men også internationalt. I vores optik kaldt industriel montage.

Vi har pt. udført arbejdsopgaver herunder samling og distribution af næsten en halv million affaldsbeholdere over 14 kommuner.

Udover at vi yder vores services, så har vi også samarbejde med diverse kommuner blandt andet i Sverige.

Vi er dermed en erfaren virksomheden inden for industriel montage, og drift af diverse beholderværksteder.

Affaldsbeholder1-500x330 copy

Inden for industriel montage udfører vi primært opgaver inden for behandling af affaldsbeholdere i samarbejde med kommunerne. Vi tilbyder herunder indkøb-styrelse ordrestyring, lagerstyring, samt udbyder vi det nødvendige – og kvalificerede – mandskab til udførelsen af opgaven.

Vi varetager naturligvis gerne flere opgaver i forbindelse med samarbejde. Vi tager gerne imod enhver opgave, uanset størrelse. Vi har erfaring med samarbejde samt udførelse heraf alverdens type kommuner. Kontakt os gerne og hør mere om, hvad vi kan gøre for netop din kommune. Vi lytter og tilpasser os gerne jeres behov.

Herunder ses en række af de mest typiske funktioner som vi varetager i forbindelse med et samarbejde med kommuner angående ovenstående.

Samling-af-affaldsbeholdere copy

Samling af affaldsbeholdere

Som tidligere beskrevet modtager vi fragten, samler og distribuere den til den ønskede lokation. Når vi udfører samling af de modtagende beholder-dele, lejer vi os ind i egnede lager, samt produktions lokaler.

Gerne central-beliggende lokationer, således at distribution, herunder udbringning og hjemtagelse fungerer så flydende som muligt – både for os, jer og borgerne.

Samlingen foregår professionelt og effektivt, således at kommunen, samt borgerne hurtigst muligt kan modtage affaldsbeholderne – og nyde godt af vores service.

Efter modtagelsen af fragten, samler vi fragten, således at de leverede beholder-dele bliver til brugelige affaldsbeholdere.

Udbringning samt montering af affaldsbeholdere

Efter at affaldsbeholder-delene er samlet til brugbare affaldsbeholdere, så distribueres og monteres affaldsbeholderne på de aftalte lokationer.

Dette kan både være til private husstande, men også til offentlige områder.

Monteringen af affaldsbeholderne foregår naturligvis således at monteringen er stabil og affaldsbeholderne fungerer optimalt.

Vi monterer selvfølgelig affaldsbeholdere til nye boliger, men vi supplerer også affaldsbeholdere til eksisterende boliger hvis nødvendigt.

udbringning-og-montering-af-affaldsbeholdere-500x300.copy
vask-og-vedligeholdelse-af-affaldsbeholdere-500x300 copy

Vask og vedligeholdelse af hjemtagende affaldsbeholdere

Ydermere tilbyder vi i PHP Service vask samt vedligeholdelse af affaldsbeholdere.

Reparationer klarer vi både i små og store størrelse. Ved små reparationer kan vi naturligvis ordne problemet på lokationen. Er skaden så stor, at affaldsbeholderen er ubrugelig, hjemtager vi beholderen og erstatter med en ny.

Af og til oplever vi, at borgerne ønsker en anden størrelse af affaldsbeholderen, her leverer vi med selvfølge en ny, hjemtager, samt vasker og evt. reparerer den gamle, således at den er klar til brug igen.

Miljøvenlig reparering af affaldsbeholderne

I PHP Service prioriterer vi miljøet højt, hvorfor vores slogan er ”vi hjælper til et bedre miljø”

Hjemtagende ”ubrugbare” beholdere adskilles i dele, således at de brugbare dele kan genbruges til andre reparationer, eller samling af nye.

Ydermere arbejder vi dagligt på at gøre vores miljø mere renlig og miljøvenligt. Vi ønsker et samfund hvor vi i fællesskab hjælper med at skaffe os af med affaldet, på en miljøansvarlig måde.

Alle opgaver udfører vi naturligvis med fokus på vores samlede miljø.

Er du interesseret i at læse mere om vores services? Som f.eks. vores affaldscontainere, eller vores håndtering af kommune affald? Med en affaldsordning fra PHP-service for du en affaldsservice af den bedste kvalitet! Du kan også læse om genanvendelse af affald på vores blog.

affaldsbeholdere-på-lager-500x300 copy
373 liters affaldsbeholder
1000 liters affaldsbeholder
80 liters affaldsbeholder
190 liters affaldsbeholder
660 liters affaldsbeholder
1000 liters split affaldsbeholder

Både til private husstande og offentlige områder

Vi har mange års erfaring med håndtering af affaldsbeholdere i samarbejde med diverse kommuner – både til private husstande, men også offentlige områder.

Gennem vores samarbejde med PWS Danmark A/S kan vi tilbyde et yderst bredt sortiment af affaldsbeholdere af gennemtestet kvalitet.

Til private husstande leverer vi oftest

Alt fra små beholdere til 140 liters og 240 liters beholdere, og også gerne 190 liters beholdere.

Til det offentlige rum samler, monterer og vedligeholder vi typisk affaldscontainere, nedgravede containere og naturligvis også store affaldsbeholdere.

Vi er naturligvis ikke begrænset ovenstående volumen. Vi har gennem vores samarbejde med PWS Danmark adgang til et af Danmarks største udvalg af affaldsbeholdere.

Ring allerede i dag og hør mere omkring vores sortiment indenfor affaldsbeholdere. Vi lover, at vi har noget som dækker netop din kommunes behov!

Skræddersyede og specialdesignede affaldsbeholdere

Oftest varierer piktogrammerne fra kommune til kommune, og dermed fra kunde til kunde.

Dermed tilbyder vi som en selvfølge skræddersyede piktogrammer ud fra kommunens ønske, og ud fra hvad affaldsbeholderne skal benyttes til.

Via piktogrammer er det nemmere for slutbrugerne at sortere sit affald, og dermed skåner vi miljøet på bedst mulig vis.

Ydermere tilføjer vi også små smarte detaljer på affaldsbeholderne i form af små clips, således at vi også gavner de blinde og svagtseende i kommunen. Det kalder vi innovation!

små clips på affaldsbeholdere
Kontakt Per

Per Otto Winther
Montage og udkørsel
+45 22 23 05 00
Per@phpservice.dk

kontakt poul

Poul Erik Pedersen
Salg og indkøb
+45 60 84 08 00
Poulerik@phpservice.dk

kontakt vivi

Vivi Winther
Administration
+45 27 13 05 01
Vivi@phpservice.dk

Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for din kommune

Som nævnt har vi mange års erfaring, og dermed bred viden inden for affaldssortering, samling af beholdere, montering samt vedligeholdelse og hjemtagning.

Vores professionelle og venlige personale imødekommer enhver henvendelse, og besvarer naturligvis spørgsmål og forklarer gerne hvordan vi kan dække dine behov.

Vi har udført disse opgaver i store omfang, og vores kunder har været yderst tilfredse med vores services og udførelse heraf. Du kan læse mere omkring vores tidligere og nuværende arbejdsopgaver under  .

0/5 (0 Reviews)
Back To Top