skip to Main Content

Ergonomisk affaldscontainer, som effektivt sorterer affald

PHP Service har sammen med PWS, og løbende sparring med kunderne udviklet forskellige former for affaldscontainere/beholdere, der vha. en god ergonomi – effektivt kan kildesortere affaldet. Samtidig er affaldscontainerne også miljøvenlige, genanvendelige og har en langt holdbarhed. Vi leverer altså en affaldscontainer, som er i top kvalitet.

Udover dette har vi også nedgravede affaldscontainere der med fordel kan anvendes til papir, pap, glas, metal samt bio- og restaffald. Det unikke ved denne form for affaldscontainer er, at de som navnet antyder – delvist er gravet under jorden.

affald-til-affaldscontainer-500x250 copy
affaldscontainere på lager

Affaldscontainer som er designet til fremtiden

En affaldscontainer fra PHP Service adskiller sig fra den traditionelle affaldscontainer. Vores er specialudviklet af højkvalitets HDPE-plast. Denne type plast er testet, samt godkendt til temperaturer fra helt ned til -40° op til +80°. Derfor er fastfrosset affald grundet det nordiske vinterklima – ikke noget problem.

Vores affaldscontainer er langtidsholdbar, ergonomiske, samt lette at transportere. Dette gør den til en ideel løsning både for kommuner, virksomheder og privatpersoner.

Vores affaldscontainer kan fås som 2 – og 3 hjulede beholdere, der kan indeholde alt fra 80 til ca. 370 liter. Har man et større behov, så er det også muligt at få beholderne i 400-1000 liter.

Vores affaldscontainer kommer i standard udformning, men kan blive opgraderet med ekstra tilbehør. Dette kan gøres for at øge funktionaliteten yderligere, hvis det ønskes. Det er også muligt at bestille fra start af med ekstra udstyr. Beholderen kan justeres i forhold til udformningen, samt mærkningen, farvesætningen og identifikationen.

Kontakt os og hør nærmere omkring vores affaldscontainer

Har du uddybende spørgsmål til PHP Service, eller ønsker du information omkring vores affaldscontainer eller affaldsordning?. Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi håndterer både store og små opgaver i samarbejde med kommuner landet over. Over 415.000 affaldscontainere er nået igennem systemet og vi har hjulpet mere end 14 kommuner både nationalt, og internationalt.

Se vores referencer om affaldscontainer her.

I højre side kan du finde vores flinke medarbejdere, der med stor glæde vil imødekomme enhver henvendelse omkring affaldscontainer eller andre services indenfor deres respektive ansvarsområder.

Kontakt Per

Per Otto Winther
Montage og udkørsel
+45 22 23 05 00
Per@phpservice.dk

kontakt poul

Poul Erik Pedersen
Salg og indkøb
+45 60 84 08 00
Poulerik@phpservice.dk

kontakt vivi

Vivi Winther
Administration
+45 27 13 05 01
Vivi@phpservice.dk

Om os

PHP Service udfører primært opgaver indenfor industriel montage og kommune affald. Vi har stor erfaring i styring af tid, kvalitet, økonomi, data mv. Og garanterer et slutresultat, som lever op til kundens fulde tilfredshed.

Hos PHP Service vil vi kendes ved at vi står ved vores ord, mundtligt og/eller skriftligt. Vi siger ikke nej til opgaver, vi ikke kan håndtere. Til gengæld står vi 100% indenfor de opgaver vi accepterer.

PHP Service har kvalitet i arbejdet. Vi sikrer din ordre fra modtagelse til aflevering. PHP Service udfører altid opgaver til tiden, og overholder alle regler og love for tranport, miljø, arbejdsmiljø, skat – og afgifter. Læs også om vores samarbejde med PWS.

At være en god entreprenør, som er aktiv i hele processen – før, under og efter. Vi deler meget gerne vores viden og erfaringer til fælles gavn, så du kan bare kontakte os. Hør mere om affaldscontainer, kommune affald eller genanvendelse af affald.

PHP Service ansætter lokal arbejdskraft i tæt samarbejde med den lokale jobformidling. PHP Service benytter lokale underentreprenører ligesom at vi lægger flest mulige indkøb lokalt.

PHP Service løfter socialt ansvar og gør en forskel.

0/5 (0 Reviews)
Back To Top