skip to Main Content
Svensk Samarbejde

Svensk samarbejde

En affaldsordning med PHP Service er en ordning, hvor vi i samarbejde med primært en kommune står for udbringning samt hjemtagning af affaldsbeholdere – herunder beholdermontering, vask, reparation, registrering og udskiftning m.m.

Hvad er fordelene ved en affaldsordning? 

Der er rigtig mange fordele forbundet med en affaldsordning for kommunerne. Den vigtigste er den aflastning for miljøet, som ordningen bidrager til. Det er vigtigt at skåne miljøet, hvilket er grunden til, at PHP Service bruger genanvendelige ressourcer. PHP Service har et samarbejde med PWS, der udvikler effektive og miljøvenlige systemer – du kan læse mere om deres fokus på bæredygtighed her.

Et andet miljøvenligt aspekt er, at affaldsordningen gør det muligt at genanvende affaldet i en højere grad. Dette er også grunden til, at kommunerne ikke kalder det for “skrald”, men derimod for “ressourcer”.

Den økonomiske vinkel har selvfølgelig også en kæmpe betydning for samarbejdet, der er stor fokus på vedligeholdelse samt genanvendelse. Det sker ved, at kommunerne håndterer beholderne, så de holder længere.

Samtidig genbruger de materialerne for at mindske Co2-emissionerne og det generelle energiforbrug.

affaldsbeholdere til affaldsordning
Professionel affaldsordning

PHP indgår samarbejde med Ludvika kommun

PHP Service har indgået et samarbejde med den svenske kommune Ludvika kommun. Læs den fulde artikel her

Mange kommuner i Danmark har allerede taget det første skridt mod en grønnere hverdag. Du kan se her, hvilke kommuner der allerede har eller har haft en samarbejdsaftale med PHP Service.

Fælles for alle er, at de er tilfredse kunder, der fik opgaven løst og leveret til den aftalte tid. Med en affaldsordning fra PHP-service, får du altså god service for pengene.   

Kontakt os og hør mere om en affaldsordning i kommuner

Vi har mange års erfaring med affaldsordning i kommuner og håndtering af affaldsbeholdere.

Over 415.000 affaldsbeholdere er blevet samlet, monteret og vedligeholdt gennem vores service i samarbejde med 14 kommuner, både internationalt og nationalt.

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for din kommune, eller hvordan vi håndterer kommune affald? Du finder vores kontaktoplysninger i højre side. Vi imødeser med glæde din henvendelse om et eventuelt samarbejde.

per fra php service

Per Otto Winther
Montage og udkørsel
+45 22 23 05 00
Per@phpservice.dk

Poul-Erik

Poul Erik Pedersen
Salg og indkøb
+45 60 84 08 00
Poulerik@phpservice.dk

kontakt vivi

Vivi Winther
Administration
+45 27 13 05 01
Vivi@phpservice.dk

0/5 (0 Reviews)
Back To Top