skip to Main Content

Affaldordning hos PHP-Service

En affaldsordning med PHP Service er en ordning, hvor vi i samarbejde primært med en kommune står for udbringning, samt hjemtagning af affaldsbeholdere – herunder beholdermontering, vask, reparation, registrering og udskiftning m.m.

Hvis din kommune mangler en affaldsordning, så kontakt os i dag for at høre mere om affaldsservice og affaldsordning.

Fordele ved en affaldsordning?

Der er rigtig mange fordele forbundet med en affaldsordning for kommunerne. Den vigtigste er den aflastning for miljøet, som ordningen bidrager til. Det er vigtigt at skåne miljøet, hvilket er grunden til, at PHP Service bruger genanvendelige ressourcer.

Et andet miljøvenligt aspekt er, at en affaldsordning gør det muligt at genanvende affaldet i en højere grad. Dette er også grunden til, at kommunerne ikke kalder det for “skrald”, men derimod for “ressourcer”.

Den økonomiske vinkel har selvfølgelig også en kæmpe betydning for affaldsordningen, der er stor fokus på vedligeholdelse samt genanvendelse. Det sker ved, at kommunerne håndterer beholderne, så de holder længere.

Samtidig genbruger de materialerne for at mindske Co2-emissionerne og det generelle energiforbrug.

Affaldsordning
Samling-af-affaldsbeholdere copy

Hvordan får vi som kommune en affaldsordning?

Hvis man som kommune ønsker at fokusere mere på miljøet og det at være bæredygtig, så er miljøvenlige affaldsbeholdere og en affaldsordning et stort skridt i den rigtige retning.

Mange kommuner i Danmark har allerede taget det første skridt mod en grønnere hverdag. Du kan se her, hvilke kommuner der allerede har eller har haft en samarbejdsaftale med PHP Service.

Fælles for alle er, at de er tilfredse kunder, der fik opgaven løst og leveret til den aftalte tid. Med en affaldsordning fra PHP-service, får du altså god service for pengene.

Kontakt PHP Service for en ny affaldsordning

Vi har mange års erfaring med affaldsordning i kommuner og håndtering af affaldsbeholdere.

Over 415.000 affaldsbeholdere er blevet samlet, monteret og vedligeholdt gennem vores service i samarbejde med 14 kommuner, både internationalt og nationalt.

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for din kommune i forhold til en affaldsordning, eller hvordan vi håndterer kommune affald? Du finder vores kontaktoplysninger i højre side. Vi imødeser med glæde din henvendelse om et eventuelt samarbejde.

Kontakt Per

Per Otto Winther
Montage og udkørsel
+45 22 23 05 00
Per@phpservice.dk

kontakt poul

Poul Erik Pedersen
Salg og indkøb
+45 60 84 08 00
Poulerik@phpservice.dk

kontakt vivi

Vivi Winther
Administration
+45 27 13 05 01
Vivi@phpservice.dk

Om os

PHP Service udfører primært opgaver indenfor industriel montage og affaldsordning. Vi har stor erfaring i styring af tid, kvalitet, økonomi, data mv. Og garanterer et slutresultat, som lever op til kundens fulde tilfredshed.

Hos PHP Service vil vi kendes ved at vi står ved vores ord, mundtligt og/eller skriftligt. Vi siger ikke nej til opgaver, vi ikke kan håndtere. Til gengæld står vi 100% indenfor de opgaver vi accepterer.

PHP Service har kvalitet i arbejdet. Vi sikrer din ordre fra modtagelse til aflevering. PHP Service udfører altid opgaver til tiden, og overholder alle regler og love for tranport, miljø, arbejdsmiljø, skat – og afgifter. PHP Service har et samarbejde med PWS, der udvikler effektive og miljøvenlige systemer – du kan læse mere om deres fokus på bæredygtighed her.

At være en god entreprenør, som er aktiv i hele processen – før, under og efter. Vi deler meget gerne vores viden og erfaringer til fælles gavn, så du kan bare kontakte os. Hør mere om en affaldsordning, kommune affald eller affaldscontainer.

PHP Service ansætter lokal arbejdskraft i tæt samarbejde med den lokale jobformidling. PHP Service benytter lokale underentreprenører ligesom at vi lægger flest mulige indkøb lokalt.

PHP Service løfter socialt ansvar og gør en forskel.

0/5 (0 Reviews)
Back To Top