skip to Main Content

Samarbejde med PWS affaldsselskab

PHP Service er stolte af at være samarbejdspartnere med PWS. PWS er et svensk affaldsselskab, der specialiserer sig i produkter og serviceordninger indenfor kildesortering og rationel affaldshåndtering.

PWS er en del af ESE World affaldseslab. Dette er Europas førende producent af midlertidige lagringssystemer til affald og genbrug. Da PWS er en del af ESE-koncernen, dette affaldselskab har adgang til fabrikker i Frankrig og Tyskland. Det gør det muligt at formindske transportafstanden, hvilket både øger effektiviteten, men samtidig skåner det også miljøet grundet kortere transporttid.

Gode produktions faciliteter kombineret med over 80 års erfaring indenfor branchen, er bl.a. grunden til, at PWS har en førende position som affaldsselskab på det nordiske marked.

Deres vision og drøm er at udvikle fremtidens affaldssystem samtidig med, at de tager ansvar for miljøet, hvilket de i høj grad udlever hver eneste dag.

Et affaldsselskab som er specialiseret i det nordiske klima

Deres produkter er udviklet til at kunne modstå det nordiske klima, hvilket er grunden til, at vi trygt kan benytte dem i Danmark. Det er lavet af højkvalitets HDPE-plast, som kan klarer temperaturer helt fra -40° til +80°.

Samarbejde om affaldsselskab
affaldsbeholdere til affaldsselskab

Et tæt professionelt samarbejde om affaldsbeholder-håndtering 

Ved hjælp af vores tætte samarbejde, har vi sammen udviklet bæredygtige produkter, der skåner naturen samtidig med, at produktet bibeholder en høj kvalitet samt en lang holdbarhed.

Vi er et affaldsselskab, der varetager en masse opgaver for PWS. Vi hjælper diverse kommuner rundt omkring i Danmark – store som små.

Det gør vi typisk ved opgaver, hvor vi samler, hjemtager samt kører nye affaldsbeholdere frem og tilbage for kommunerne.

Selvom at beholderne kan tåle et hårdt liv, så er det stadigvæk vigtigt, at vi sørger for at vedligeholde dem, når de trænger til en kærlig hånd.

Det sparer rigtig mange penge for kommunen, da de typisk har investeret i 50-60.000 beholdere, der meget gerne burde holde i mange, mange år.

Hvad kan vi som affaldsselskab gøre for din kommune?

Ønsker du at høre mere omkring hvad vi kan gøre for netop din kommune, eller høre nærmere omkring vores special-lavet affaldscontainer?

Så kontakt os allerede i dag. Vi er et affaldsselskab, der har mange års erfaring inden for affaldsbeholder-håndtering, herunder samling, lagerdrift, montering, creperation og vedligeholdelse. V

PHP-servive er et affaldsselskab, der har håndteret over 400.000 affaldsbeholder både nationalt og internationalt, i over 14 kommuner.

I højre side findes kontaktoplysninger på tre medarbejdere i PHP Service. De vil med glæde imødekomme enhver henvendelse.

Kontakt Per

Per Otto Winther
Montage og udkørsel
+45 22 23 05 00
Per@phpservice.dk

kontakt poul

Poul Erik Pedersen
Salg og indkøb
+45 60 84 08 00
Poulerik@phpservice.dk

kontakt vivi

Vivi Winther
Administration
+45 27 13 05 01
Vivi@phpservice.dk

Back To Top