skip to Main Content

Affaldsservice som en grøn løsning

PHP Service samler, distribuerer, renser, samt reparerer og vedligeholder affaldsbeholdere i tæt samarbejde med kommuner – både nationalt, men også internationalt. I vores optik kaldt industriel montage.

Vi har pt. udført arbejdsopgaver herunder samling og distribution af næsten en halv million affaldsbeholdere over 14 kommuner.

Udover at vi yder vores services, så har vi også samarbejde med diverse kommuner blandt andet i Sverige.

Vi er dermed en erfaren virksomheden inden for industriel montage, og drift af diverse beholderværksteder.

Affaldsservice – har vi behov for det?

Der er kun en ting at sige og det er JA. Hvis du går ind for bæredygtighed og gerne vil skåne miljøet, så er PHP-service noget for dig.

Affaldsservice handler om vedligeholdelse af affaldsbeholdere, og da disse er konstrueret til et hårdt liv, kan de tåle meget. Men som med alt andet, skal beholderne vaskes og vedligeholdes. Der kan være et hjul, der har lidt overlast og derfor skal udskiftes eller et låg, som trænger til en kærlig hånd.

Måske skal beholderne have nye piktogrammer, fordi affaldsbeholderne skal anvendes til andet formål. Derfor er affaldsservice et vigtigt emne at tage stilling til, da det har en stor indflydelse på vores miljø.

Rens og vedligeholdelse af affaldsbeholdere er yderst relevant for at undgå at gammelt affald sidder i kroge og hjørner, som danner mug og ubehagelig lugt. Det kan være svært at skue med det blotte øje, men fakta er, at det oftest er tilfælde at affaldsbeholderen bør vaskes og renses.

Genanvendelse af affald
vasker og vedligeholder affaldsbeholdere

Processen – vil du vide mere om affaldsservice?

Vi udfører en miljøvenlig, samt en yderst udførlig vask af beholderne, så de lever op til vores renlighedskrav. Herudover lever de op til kommunens ønsker og borgernes krav og behov til affaldsservice.

Vores vask af beholderne opstår oftest, når vi har hjemtaget beholderne som har behov for reparering. Dette kan både være grundet brugsskader, eller andre former for skader – her hjemtager vi affaldsbeholderne.

Vi gemmer de gode dele af affaldsbeholderen, som kan genbruges i produktion af nye – eller reparation af andre. Ubrugbare dele sender vi til genbrug.

I PHP-Service har vi nemlig fokus på miljøet i form af vores affaldsservice og vores slogan er ”vi hjælper til et bedre miljø”.

Vi arbejder dagligt på at trække samfundet og kommunerne i en grønnere retning. Vi ønsker et samfund hvor vi i fællesskab hjælper med at skaffe os af med affaldet, på en miljøansvarlig måde.

Fordele og ulemper ved affaldsservice?

Det kommer nok ikke som et chok, men der er ingen ulemper ved affaldsservice. Næsten alle kommuner bruger en eller anden form for affaldsservice og mange kommuner har investeret i 50-60.000 beholdere, som forventes at holde i rigtig mange år.

Det er derfor rettidig omhu at beskytte den store investering ved at vedligeholde beholderne.

Roskilde kommune har nydt godt af vores vask og de er yderst glade for samarbejdet med PHP-Service.

Ydermere, har vi også hjulpet til med udkørsel og hjemtagning af materiel i deres nye affaldsservice for private husstande.

Affaldsordning

Vi kan hjælpe dig med affaldsservice

Uanset antal og opgave tilbyder PHP-Service gode favorable tilbud på enkelte opgaver eller løbende vedligeholdelse. Så kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til vores affaldsservice.

Fra PHP-Service modtager opgaven, vil der gå 5 dage, men langt de fleste opgaver løser vi indenfor 24 timer efter opgaven er modtaget.

PHP-Service vasker og vedligeholder affaldsbeholdere og affaldscontainere både for private husstande, samt affaldsbeholderne stående i offentlige områder som en del af vores affaldsservice.

Vi er altid friske på en udfordring.

0/5 (0 Reviews)
Back To Top