Cases

i samarbejde med PWS Danmark

læs om deres oplevelser med php service

Odense Renovation

Skrevet af
Lars T. Hansen Transportchef

Odense Renovation har gennem de seneste ca. 1 ½ år benyttet PHP Service til udkørsel af ca. 200.000 skraldespande og containere til byens husstande og institutioner.  

En så stor opgave kan ikke løses uden at rende ind i uforudsete udfordringer og det har vi naturligvis også gjort, men hver gang har PHP udvist en helt ekstraordinær vilje til at få løst tingene. 

Vi er på intet tidspunkt i processen blevet mødt af et ”det kan ikke lade sig gøre”. PHP er gået proaktivt ind i opgaveløsningen og ofte ser udfordringerne og får dem løst inden kunderne overhovedet opdager det, hvilket resulterer i en meget høj kundetilfredshed.  

Alle aftaler er blevet holdt, opgaverne løst til tiden og til aftalt pris, så vi har kun positivt at sige omkring samarbejdet med PHP. 

Kerteminde Forsyning

Skrevet af
Bo Hvidkær Driftschef

Vi arbejdede sammen med PHP i perioden august 2019 til sommeren 2020 over flere omgang. Opgaven bestod i udskiftning af vores eksisterende 1- kammer spandeløsning og sækkeløsning i sommerhusområderne til en samlet løsning med 2 stk. 2-kammerspande i hele kommunen + et antal 1- kammer spande til haveaffald.  
Der har været få og små fejl, som er blevet rettet med det samme, samtidig har PHP udvist en stor grad af villighed til at påtage sig ekstra opgaver, og hjælpe til med at finde gode løsninger med de udfordringer, der har været opstået i så stort et projekt som det har været for Kerteminde Forsyning .  

Opgaven er blevet løst med fleksibilitet og godt samarbejder til vores fulde tilfredshed, og vi ser frem til evt. at skulle arbejde sammen med dem igen ved en fremtidig opgave  

Køge Kommune

Skrevet af
Inga Larsen Miljøsagsbehandler

Vi har i Køge Kommune haft et rigtig godt samarbejde og forløb omkring udrulningen af nye affaldsordninger til alle kommunens husstande, hvor PHP Service har stået for samling, dekoration og udbringning af nye affaldsbeholdere. 

Undervejs i forløbet har vi oplevet både vilje og evne til fleksibilitet og foretage nødvendige tilpasninger, så processen og resultatet kunne blive bedst muligt. 

affaldvarme aarhus

Skrevet af
Laura Huntington Villemoes Projektleder

PHP tog i arbejdet større ansvar end egentlig påkrævet af kontrakten og var med til at udvikle arbejdets styring og tilrettelæggelse, så det forløb yderst smidigt. Fælles ansvar og høj grad af samarbejdsvillighed, åbenhed og god kommunikation var kendetegnende for opgaveløsningen. Jeg kan klart anbefale PHP til lignende opgaver.

Ludvika Kommune

Skrevet af
Elisabeth Svennblad, Projektledare & Johanna Vikar, Kommunikatör

Arbejde for Ludvika kommun, Sverige. Udført juli til september 2019  

WBAB har haft ett gott samarbete med Michael på PHP och hans glada och duktiga medarbetare. 
Under de 7 veckor som de var på plats monterade de cirka 15 600 sorteringskärl, och levererade sedan 13 500 av dessa till våra kunder i Ludvika kommun. 
PHP hjälpte oss med inhämtning av gamla kärl i samband med utkörningen av de nya kärlen. De paketerade och delade även ut startpaket med tillbehör och information till våra kunder. 
När oväntade problem uppstod eller mindre justeringar behövde göras bidrog Michael med personal med en snabb och smidig lösning för detta. 
Allt gick enligt den tidsplan vi satt upp och vi kan varmt rekommendera PHP som samarbetspartner. 

Tack för ett gott samarbete och många hjärtliga skratt! Oktober 2019 

Slagelse Kommune

Skrevet af
Jette Jungsberg Afdelingsleder

Slagelse Kommunes samarbejde med PHP Service om udrulning af ca. 54.000 
affaldsbeholdere på 8 uger har forløbet ud over al forventning. Per og Michael har set 
muligheder frem for begrænsninger og har fx bidraget med elektroniske løsninger, der har 
lettet formidlingen væsentligt til borgerne. 
Især samarbejdet har fungeret perfekt, så små bump på vejen er blevet jævnet ud med det 
samme. 
Stor ros til PHP Service for også at have hjulpet med at oplære medarbejdere i 
beholderværkstedet og leveret mandskab, da vi havde akut behov efter entreprisen var 
afsluttet.
Tak for rigtig godt samarbejde i 2018! 

Ikast-Brande Kommune

Skrevet af
Inge Svensson Teamleder

Vi har været glade for, at opgaven blev løst til aftalt tid, den økonomiske aftale er holdt og reklamationer er fulgt til dørs, og ikke mindst har vi også været glade for samarbejdet med dig og PHP Service.

Laholm Kommune

Skrevet af
Eva Aronsson Avfallsingenjör

Pålitlighetengagemang och god problemlösning sammanfattar upplevelsen av vårt samarbete med PHP Service Aps 

I enlighet med avtal genomfördes uppdraget att byta ut samtliga gamla avfallskärl till 2 kärl vid vart villahushåll, ca 13 000 st, på ett utomordentligt sätt med få avvikelser. De avvikelser som uppstod rättades till och inom avtaltid. 

PHP Service Aps har sett till att införskaffa de praktiska och digitala verktyg som behövdes för att genomföra sitt uppdrag så effektivt som möjligt. 

Vi kan därför synnerligen rekommendera PHP Service Aps för liknande uppdrag och önskar dem lycka till i nya projekt.  

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.