skip to Main Content

Genanvendelse af affald – har vi behov for det?

Der er kun 1 ting at sige og det er JA. Hvis du går ind for bæredygtighed og gerne vil skåne miljøet, så er PPH genanvendelse af affald noget for dig.

Genanvendelse af affald handler om, at man findeler eller nedbryder et givent produkt, hvilket gør det muligt at indvinde materialer eller stoffer derfra.

Måske kan man lave andre spændende materialer ud af det affald man har genanvendt. Derfor er genanvendelse af affald et vigtigt emne at tage stilling til, da det har en stor indflydelse på vores miljø.

Genanvendelse af affald
Genanvendelse af affald

Fordele ved genanvendelse af affald?

Der er tusindvis af økonomiske, klima- samt miljømæssige fordele ved genanvendelse af affald. Hvis man undlader at producere unødvendige ting, og i stedet genanvender allerede producerede materialer, så sparer man både på råmaterialer, hvis for eksempel forsyningen er knap.

Men også det at formindske Co2 udledningen så meget som muligt for at undgå luft- og miljøforurening; farlige gasser m.m.

Vil du gerne læse mere omkring vores genanvendelse af affald? Det vil gøre det muligt for din kommune at genanvende affald med stor succes, da det er sorteret på ordentlig vis. Vil du gerne læse mere omkring genanvendelse af affald? Faktalink.dk her skrevet en god artikel heromkring.

Vil du vide mere om genanvendelse af affald?

Genanvendelse af affald handler om, at man findeler eller nedbryder et givent produkt, hvilket gør det muligt at indvinde materialer eller stoffer derfra. Derefter kan det variere lidt fra produkt til produkt, hvad de indvundne materialer kan anvendes til.

Genanvendelse af affald bruges typisk til fremstilling af lignende produkter, men det kan også anvendes til noget helt andet.

Desværre findes der også mange typer af affald, der ikke kan anvendes som en genanvendelig ressource. Det kan f.eks. være asker fra forbrændingen af halm eller affald. Andre ting kan også indeholde giftige- eller forurenede elementer, hvilket gør mulighed for at genanvende materialerne svært.

Af samme årsag har Danmark også eksporteret tonsvis af flyveaske m.m. til Tyskland og Norge. Det skyldes, at ikke alle lande har de samme muligheder for at genanvende materialerne, hvilket derfor er grunden til, at et internationalt samarbejde mellem landene er vigtigt, så man kan undgå at skade miljøet så meget som muligt. Genanvendelse af affald er derfor super vigtigt for at skåne miljøet.

Eksempler på genanvendelse af affald:

  • Gammelt gips kan nedknuses, hvorefter det kan anvendes til nye plader.
  • Nedsmeltning af engangsbatterier, hvorefter det kan anvendes til produktion af rustfrit stål.
  • Sorter af diverse typer af plast kan omsmeltes til nye produkter.
per fra php service

Per Otto Winther
Montage og udkørsel
+45 22 23 05 00
Per@phpservice.dk

Poul-Erik

Poul Erik Pedersen
Salg og indkøb
+45 60 84 08 00
Poulerik@phpservice.dk

kontakt vivi

Vivi Winther
Administration
+45 27 13 05 01
Vivi@phpservice.dk

Vi kan hjælpe dig med genanvendelse af affald

Uanset antal og opgave tilbyder PHP Service gode favorable tilbud på enkelte opgaver eller løbende vedligeholdelse, så kontakt os endelig hvis du ønsker genanvendelse af affald.

Fra PHP Service modtager opgaven, vil der gå 5 dage, men langt de fleste opgaver løser vi indenfor 24 timer efter opgaven er modtaget.
Php service tilbyder affaldsservice i høj kvalitet, herunder genanvendelse af affald, affaldscontainer eller affaldsordning.

Vi er altid friske på en udfordring.

Kontakt os og hør nærmere omkring vores genanvendelse af affald

PHP Service yder affaldsservice og har mange års erfaring indenfor industriel montage og genanvendelse af affald. Over 415.000 affaldsbeholdere er blevet samlet, monteret og vedligeholdt igennem vores serviceydelser i samarbejde med over 14 kommuner både i Danmark – men også internationalt.

0/5 (0 Reviews)
Back To Top