Materiel

Vor mange "muldyr" som tager slæbet

Vores vognpark i PHP Service

Størstedelen af vores vognpark i PHP Service består af biler med EURO6 motorer. EURO6 normen på dieselmotorer har været gældende for nye biler siden september 2014.  
De ældste af vore biler er fra 2017. Bilerne er specialbyggede og nedsænkede. Der er monteret en rampe, så medarbejderne let kan trække beholderne op. Bund og ramper er naturligvis skridsikre. Ladet er overdækket, så der kan arbejdes i tørvejr, det er desværre ikke dansk “sommer” hele året. Ladet er bredere end normalt for at optimere mængden af beholdere, som skal transporteres. Der er monteret advarsels-/rotorblink på alle sider for at maksimere synligheden i trafikken.  

De 3 seneste indkøbte biler fra 2020 kan køre på CO2 neutral* biodiesel. Alle nye biler indkøres til at køre på CO2 neutral biodiesel, så vi vil, i PHP Service ApS, i senest 2024 have reduceret vor CO2 udslip med 75-80 %. 
Vi arbejder, naturligvis, hele tiden på at gøre det endnu bedre.

IMG_0606
Prototype bil og trailer årgang 2017
Industri

I tillæg til vore ladbiler har vi flere normale biler med alu-kasse og lift.
Disse benytter vi især, når vi henter beholdere hjem, som kan indeholde tungt affald. Medarbejderne bruger liften, så de ikke skal trække tunge fyldte beholdere op ad rampen, som findes på vore ladbiler. Sidst, men ikke mindst, har vi vore store buggie trailere. Trailerne er naturligvis meget lave og med ramper, som på vores ladbiler. 

kilde : https://www.experimentarium.dk/klima/biodiesel 

vi er med hele vejen

leverede beholdere

1.229.920

tilfredshed

100%

antal kommuner

47

medarbejdere

55

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.