skip to Main Content
De gør hele forskellen

PHP Service ApS beskæftiger en bred vifte af mennesker fra mange dele af verden.

Ved indgåelse af ny opgave indgår vi en samarbejdsaftale med det lokale jobcenter. I tæt samarbejde finder de medarbejdere, som skal hjælpe os med at løfte opgaven. Vi påtager os til gengæld forpligtelser m.h.t. mentor, skånejobs, introduktion til arbejdsmarkedet mv.

PHP Service ApS udvikler medarbejdernes forcer og afhjælper deres eventuelle svagheder. Vi søger at placere medarbejderne på opgaver, som giver mening for den enkelte og udvikler deres kompetencer på kurser.

Vi har tit medarbejdere på gaffeltruck kursus, dels giver det medarbejderne flere kompetencer, men det giver også os større fleksibilitet i hverdagen. Vi har derfor altid en medarbejder med gaffeltruck certifikat, som kan tage over i tilfælde af sygdom, ferie og lignende.

Flere medarbejdere har taget B-E kørekort (bil+stor trailer) således, at de kan og må (ikke mindst) køre med vore store trailer. En enkelt er uddannet lastbilchauffør.

Vi har haft 2 medarbejdere på sikkerhedskursus, så vi overholder gældende lovgivning og ikke mindst kan forebygge arbejdsskader, nedslidning mv.

I de tilfælde hvor det er muligt og giver fornuft, hjælper vi gerne vore medarbejdere til at få flere kompetencer. Og ret beset, det er også en hjælp til selvhjælp.

Alt foregår under ordnede forhold, da vi har overenskomst med 3F.

Godt humør på arbejde

Også små opgaver løses med et smil

Beholderværksted

Her kan du læse mere om, hvordan vores beholderværksted fungerer.

Se vores biler og trailere

Her kan du se vores specialbyggede biler og trailere.

Igangværende opgaver

Her kan du se, hvilke job vi udfører lige nu.

5/5 (1 Review)
Back To Top