skip to Main Content

Helt og delvist nedgravede containere

Containere, der enten er helt eller delvist nedgravet er en smart og pladsbesparende løsning, da den som navnet antyder – er gravet under jorden.

Dette type affaldssystem har rigtig mange forskellige fordele. Den mest iøjnefaldende er selvfølgelig, at løsningen er utrolig pladsbesparende – kan specielt mærkes, hvis man kun har et meget lille areal at arbejde med. En anden fordel er, at de traditionelle luftgener som man har ved regulære affaldscontainere – reduceres gevaldigt, da affaldsrummet er placeret helt/halvt under jorden.

Beholderne kan samtidig komme med en række intelligente løsninger. Det kan f.eks. være elektronisk adgangskontrol, vægtoplysninger, niveaumålinger samt en komprimator og solceller. Det er alle funktioner, der bidrager til brugervenligheden og alt-i-alt en nemmere hverdag.

massevis af nedgravede affaldscontainere
nedgravede affaldscontainere til offentlige områder

Skån gadebilledet og medarbejdere med en nedgravet løsning

Flere og flere kommuner samt boligselskaber vælger at implementere helt eller delvist nedgravede containere i deres affaldssystemer. Det er der mange årsager til udover de ovennævnte. I og med at de nedgravede container har plads til flere km3 affald, betyder det logisk nok også, at containerne ikke behøves at blive tømt lige så ofte som traditionelle containere.

Udover en økonomisk aflastning i form af færre tømninger, betyder det samtidig, at de renovationsmedarbejdere m.m., der normalt skulle stå for hyppig tømning af containere, nu kan undgå tunge løft, skub m.m.

Det skåner både deres krop i det korte løb, men også i fremtiden på den lange bane.

Kontakt os og hør mere.

Hvis du er interesseret i en affaldsløsning med helt og/eller delvist nedgravede containere, så er du altid velkommen til at tage kontakt til vores flinke personale.

De har stor viden og erfaring indenfor dette område, og kan derfor hjælpe dig i mål.

Har du nogle spørgsmål til nedgravede containere eller PHP Service som en helhed, så tag kontakt til en af vores medarbejdere i højre side. De vil indefor hver deres ansvarsområde imødekomme din henvendelse.

per fra php service

Per Otto Winther
Montage og udkørsel
+45 22 23 05 00
Per@phpservice.dk

kontakt poul

Poul Erik Pedersen
Salg og indkøb
+45 60 84 08 00
Poulerik@phpservice.dk

kontakt vivi

Vivi Winther
Administration
+45 27 13 05 01
Vivi@phpservice.dk

0/5 (0 Reviews)
Back To Top